VOLLEYBAL VOOR DAMES

“Bij Etric kun je fanatiek en op niveau volleyballen, maar toch recreatief. Het is een perfecte combinatie van gezelligheid, humor, inzet en fanatiek volleyballen!”

- Mieke -


Volleybal dames


Etric dames volleybal is een leuk klein clubje dames (max.17 personen) die gezellig samen trainen onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste trainer.

De training bestaat uit een warming up, diverse volleybal technische oefeningen zoals o.a.; serveren, aanval-verdedigingsoefeningen. De training wordt afgesloten met een partijtje volleybal van ongeveer een half uur.

Bij meer dan 17 leden is er een ledenstop. Dit om maximaal trainings en spelplezier voor de leden te garanderen.

Stacks Image 115175

  • “ Een perfecte combinatie van gezelligheid, humor, inzet en fanatiek volleyballen!”

  • “ Het is meer dan sporten alleen, er is betrokkenheid onderling. ”

  • “ Etric is volleyballen en trainen op een redelijk recreatief niveau.”

  • “ Etric is gezellig! ”


Praktisch

Volleyballen bij Etric kan elke donderdagavond. De training bestaat uit specifieke volleybalgerichte oefeningen gevolgd door partijtjes. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste trainer.
Er wordt ook regelmatig deelgenomen aan diverse toernooien.

  • Contributie, locatie & trainingstijden
  • € 10,00 per maand
  • Locatie: Gymzaal Ridderhof Ridderhof 15, Ede
  • Donderdag 20:00 - 21:45

Over Etric

Etric is een recreatieve omnisportvereniging in Ede. Binnen de vereniging worden de sporten hardlopen en volleybal aangeboden. Leden omschrijven de club als vriendschappelijk, huiselijk en gezellig. Wat zeker niet wil zeggen dat er geen competitie of prestatiedrang onder de leden is. Juist het samen sporten op ieder zijn eigen niveau kenmerkt Etric.

De leden bij Etric zijn zeer divers. Dit uit zich in de sportieve achtergrond, uiteenlopende beroepen en diversiteit in leeftijd. Wat ieder lid gemeen heeft is het plezier in sportief bezig zijn bij Etric.


VOLLEYBAL DAMES