VOLLEYBAL VOOR HEREN

“Na 25 jaar wedstrijd volleybal, ben ik bij Etric recreatief gaan spelen. Etric is een leuke, niet te grote recreatieve sportvereniging waar ik mij thuis voel. ”

- Frans -


Volleybal heren


Etric heren volleybal traint elke donderdagavond onder het motto “serieus met een gezellige achtergrond”.

De training wordt begonnen met rustig inspelen. Vervolgens wordt er tijdens een korte training aandacht besteed aan de technische aspecten van het volleybal. De laatste vijf kwartier volgen een aantal fanatieke wedstrijdjes.

Etric heren volleybal doet ook regelmatig mee aan volleybaltoernooien in de regio en organiseert zelf elk voorjaar een eigen volleybaltoernooi.

De trainingen worden beurtelings verzorgd door drie eigen leden, allen ervaren volleyballers met competitieachtergrond.


Stacks Image 115161

  • “ Een perfecte combinatie van gezelligheid, humor, inzet en fanatiek volleyballen!”

  • “ Het is meer dan sporten alleen, er is betrokkenheid onderling. ”

  • “ Etric is volleyballen en trainen op een redelijk recreatief niveau.”

  • “ Etric is gezellig! ”


Praktisch

Volleyballen bij Etric kan elke donderdagavond. De training bestaat uit specifieke volleybalgerichte oefeningen gevolgd door partijtjes. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste trainer.
Er wordt ook regelmatig deelgenomen aan diverse toernooien.

  • Contributie, locatie & trainingstijden
  • € 10,00 per maand
  • Locatie: Gymzaal De Maandereng Mesdagstraat 3, Ede
  • Donderdag 20:30 - 22:30

Over Etric

Etric is een recreatieve omnisportvereniging in Ede. Binnen de vereniging worden de sporten hardlopen en volleybal aangeboden. Leden omschrijven de club als vriendschappelijk, huiselijk en gezellig. Wat zeker niet wil zeggen dat er geen competitie of prestatiedrang onder de leden is. Juist het samen sporten op ieder zijn eigen niveau kenmerkt Etric.

De leden bij Etric zijn zeer divers. Dit uit zich in de sportieve achtergrond, uiteenlopende beroepen en diversiteit in leeftijd. Wat ieder lid gemeen heeft is het plezier in sportief bezig zijn bij Etric.


VOLLEYBAL HEREN